Älsklingarna

Teodor han pratar så mycket nu är så roligt har gjort det ett tag. Härmar det man säger å så :D Allt säger han inte perfekt men man förstår allt iaf. Han gillar att härma då man räknar/gör abc. Iaf i början. Han är då busig också han och lillebrorsan har smetat ut choklad på mattor&golv. Han har brytit av mitt läppstift och målat på sig själv osv. Då får man betydligt mer jobb. Men man kan inte bli arg på riktigt på dom :) men just då vart man lite less. Så fort man försöker göra ngn nytta s¨å händer ngt sånt typ. Teodor han klär på sig själv nu iaf dom mesta kläderna :) Jeremias tror jag alldeles strax börjar gå han håller bara i ena lillfingret nu och han är inte så rädd av sig så. Igår var vi ute igen det är så mysigt :D

Helgen :)

Har inte hänt så mkt i helgen var hos min pappa träffade min mamma,ena min lillasyster och min lillebror och så farmor. Var inget vidare väder så var inte ute så mkt. Var på en promenad. Åt middag annars såg tv/film. Sen bastade vi ett tag. Åt godis.

Igår/inatt sov småttingarna tillsammans. Det gick superbra. Dom somnade sent men för dom ville prata med varandra mkt. På sitt språk då men då dom somnat sov dom til l 10:43 utan problem å Jeremias som alltid vaknar 7. Härligt :)

haha

fick då ett lustigt svar på en annons på blocket med jeans. Hej Camilla, Verkligen fina bilder, gillar att bara sitta och titta på hur fint domsitter på din kropp. Vad kan du mer erbjuda en man i 40-års åldern ?? jag sätter över pengar direkt på konto. Ser fram emot att höra av dig. Mvh

antingen är det ngn lustigkurre eller ngn snuskgubbe. haha vad tror han jag säljer egentligen typ min kropp och sexuella tjänster eller vad?låter ju komstigt ifall han ska köpa tjejjeans också så. får hoppas det är så det är att han ska köpa åt sin tjej eller ngt.

Å jag blir så arg och ledsen

På dom som behandlar en dåligt. På dom som inte kan vara ärliga och säga saker rakt ut utan istället inte svarar på ngt sätt på länge. Hur svårt är det att iaf skriva vad man tycker? Det enda man begär är att andra ska vara ärliga. För man är inte dum man fattar ändå. Att lova saker man inte håller och sen ljuga att man inte lovat osv. Att ljuga om att den andra gjort saker den inte gjort för att få mindre dåligt samvete det är riktigt dåligt. Man kan inte hålla alt man lovar men att ljuga det är då dumt. Vissa är då bra nog konstiga. Ångrar bara att jag är så snäll/omtänksam. Förlorar så mycket på det. Men som sagt dom som är så förlorar man inget på att sluta umgås med man ångrar bara att man försökte umgås

Är tur man har vänner iaf :) Man ser dom inte alltid så ofta/hör av dom så ofta. Men man vet att dom finns där. Jag är inte så att jag alltid hör av mig jätteofta heller men lite nu och då. Är skönt att kunna prata om saker som tynger en om man behöver iaf. Att dom stöttar om det är svårt. Och tur att jag har min familj och all kärlek. Min man är så omtänksam och bra på att lyssna.

Internet problem

Japp vi har en massa problem med internet så blir itne uppdatering på ett tag. Det funkar ett litet tag. Sen funkar det inte igen osv. Plus att Micke håller på ute på gården osv så är fullt upp med barnen då också iom att han sällan är inne. Men sen så.

RSS 2.0